14:41:30    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 31 oktober 2014 10:53 uur, laatst gewijzigd op 31 oktober 2014 10:54 uur

INCH zingt op Angelaschool

INCH zingt op Angelaschool

Zangeres INCH, Inge van den Biggelaar uit Liempde, nam onlangs een lied en videoclip op. Het nummer is te zien én luisteren op YouTube en de opbrengst van de verkoop van cd en dvd is bestemd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Op de Angelaschool gaf de zangeres vrijdag een optreden.

INCH zong haar lied op het podium van de school en werd vergezeld door prachtige danseresjes. Ook de leerlingen van de Angelaschool dansten goed mee op het aanstekelijke nummer. Het initiatief voor de lied en de bijbehorende videoclip is afkomstig van de zangeres en Marieke van den Heuvel uit Lennisheuvel. Het tweetal hoopt veel geld in te zamelen voor KiKa en riep vrijdag de kinderen van de Angelaschool op om aan ouders, familieleden en andere bekenden te vragen of ze een cd of dvd willen kopen. ,,De opbrengst daarvan gaat helemaal naar het goede doel én je kan zelf ook leuke prijzen winnen. Meedoen dus", vertelde Van den Heuvel.

Kijk op onze Facebookpagina voor een filmpje van het optreden van INCH.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support buisman optiek Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij TopSlank