RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:17:24    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 juli 2014 09:02 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2014 13:49 uur

INCH scoort met 'Rio' in Spanje

INCH scoort met \'Rio\' in Spanje

Zangeres INCH, de artiestennaam van Inge van den Biggelaar uit Liempde, bracht onlangs drie nieuwe platen van de bekende hit 'Rio' op: een Spaanse, Engelse en Duitse versie. Het Spaanse nummer staat inmiddels al een aantal weken op nummer vijf in de Mallorca Mega Charts Top 50.

,,De Spaanse versie is mijn favoriet", zei zangeres INCH eerder in Brabants Centrum. ,,Het voordeel van deze single is dat de tekst niet per se met voetbal heeft te maken. De plaat kan dus na het wereldkampioenschap voetbal gewoon meedraaien met de andere zomersingles." Ook een andere Nederlandse act staat in de top vijf, namelijk Vengaboys met '2 Brazil' op nummer vier.

De hit ’Rio’ is uitgebracht met drie videoclips die online te zien zijn. Klik hier om de videoclip van de Spaanse versie te bekijken. Daarnaast is de single digitaal te downloaden, onder meer via Itunes. Meer informatie: www.inch.nu.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Proef Culinair