10:35:41    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 02 januari 2014 11:01 uur, laatst gewijzigd op 02 januari 2014 11:24 uur

Huldiging 'Mighty Mike' in Vlijmen

Huldiging \'Mighty Mike\' in Vlijmen

Op de foto: Michael van Gerwen won woensdagavond het wereldkampioenschap darts van de Schot Peter Wright. (Foto: Lawrence Lustig/PDC).

Michael van Gerwen, die woensdagavond de wereldtitel darts bij de PDC-bond binnensleepte, wordt toch gehuldigd in zijn woonplaats Vlijmen. Deze huldiging vindt vrijdag 3 januari om 19.00 uur plaats aan de Julianastraat in Vlijmen, vlakbij het gemeentehuis. Kees van Bokhoven, wethouder sport van de gemeente Heusden, zet de darter in het zonnetje.

De huldiging zou in eerste instantie pas op een later tijdstip plaatsvinden, omdat de darter direct na het wereldkampioen naar Australië zou gaan. ,,Hij had echter nog een gaatje in zijn agenda, waardoor de huldiging vrijdag al plaatsvindt”, aldus een voorlichter van de gemeente Heusden.

Bij de gemeente Boxtel vindt vooralsnog geen huldiging plaats. Vorig jaar ontving Van Gerwen uit handen van waarnemend burgemeester Hans van Brummen een sportpenning van de gemeente Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Geld en Makelaardij buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Alfa Filipe Olieenzo TopSlank EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro Beleef Boxtel