02:50:45    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 17 juni 2012 17:32 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2012 10:57 uur

Huldiging Alpe d'HuZes-helden

Huldiging Alpe d\'HuZes-helden

Op de foto: De Boxtelse deelnemers aan Alpe d'HuZes werden zondagmiddag gehuldigd op de Boxtelse Markt door burgemeester Frank van Beers. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse deelnemers aan de Alpe d'HuZes zijn zondag gehuldigd op het podium van de Ster ZLM Toer op de Markt. Dat gebeurde nadat alle winnaars van de klassementen van de meerdaagse wedstrijd in de bloemetjes waren gezet en kussen hadden ontvangen van de rondemiss Darya Nucci.

Sommige Boxtelaren beklommen de beroemde Franse col Alpe d'Huez op 6 en 7 juni eenmaal en anderen zelfs twee, drie vier, vijf of zelfs zes keer. Dat allemaal om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding onder het motto 'Opgeven is geen optie'. In totaal werd tijdens het evenement meer dan 28 miljoen euro opgehaald door ruim achtduizend deelnemers, waaronder de 23 Boxtelaren.    

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding