RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:28:45    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 oktober 2011 16:43 uur, laatst gewijzigd op 14 oktober 2011 16:47 uur

Huiskamer voor bewoners Stapelen

In de kelder van wooncomplex Stapelen is vrijdagmiddag de nieuwe huiskamer geopend. In de voormalige houtwerkplaats heeft de huurdersbelangenvereniging een kamer gerealiseerd waar gezamenlijke activiteiten kunnen worden gehouden. De huiskamer heeft als naam De Rode Pijp gekregen.

De Rode Pijp is bedoeld om de bewoners meer met elkaar in contact te brengen. In het complex zijn 86 appartementen, er wonen ongeveer 120 mensen. ,,We willen in Stapelen een goede sfeer creëren en hopen dat te behalen door diverse activiteiten in onze nieuwe huiskamer te organiseren”, vertelt voorzitter Wim Traa van de huurdersbelangenvereniging.

Dankzij diverse sponsors heeft de vereniging een beamer en een groot scherm aan kunnen schaffen. Deze kunnen worden gebruikt bij lezingen. ,,Ook willen we hier gezamenlijk belangrijke voetbalwedstrijden kijken”, zegt Traa trots. Woonstichting Sint-Joseph is erg enthousiast over het initiatief. ,,Het is mooi om te zien dat bewoners zelf met een idee komen om de saamhorigheid te bevorderen”, stelt woonconsulent Femke de Laat.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Proef Culinair SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij