08:50:39    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 oktober 2012 12:32 uur, laatst gewijzigd op 23 oktober 2012 12:33 uur

Howard Komproe in 'Podium'

Howard Komproe in \'Podium\'

N.I.E.U.W. Dat is de titel van de voorstelling waarmee stand-up comedian en acteur Howard Komproe donderdag 25 oktober in Podium Boxtel staat. Komproe is bekend van zijn optredens met andere komieken van de Comedytrain, zoals Roué Verveer, die enkele weken geleden nog te gast was in het theater aan de Burgakker.

Komproe bezocht de Toneelschool in Utrecht waarna hij zich als stand-up comedian aansloot bij de Comedytrain. Verder speelde hij de hoofdrol in de jongerenserie Westzijde Posse van omroep Veronica en is hij als presentator vaak te gast op popfestivals als Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz.

Sinds begin 2009 zet Komproe zich in als ambassadeur van B!NK, een stichting die zich bezighoudt met het leed van kinderen in niet-westerse landen. Daarnaast treedt hij samen met Murth Mossel, Roué Verveer en Jandino Asporaat op als Caribbean Combo, een cabaretgroep die in 2010 zijn eerste voorstelling had.

In zijn programma N.I.E.U.W. vertelt Komproe over de manier waarop hij zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Dansend als Mohammed Ali verslaat hij demonen uit het verleden. Hij bijt zich vast in de liefde als Mike Tyson. Haalt uit als Sugar Ray Robinson naar alles wat hem van het doel afleidt. Want hij heeft maar een ding: zichzelf vernieuwen.

Kaarten voor de voorstelling van Howard Komproe kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel, alsmede via www.podiumboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Elan Bikes support Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek TopSlank Beleef Boxtel Geerts advies buisman optiek Doornmalen electro Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Filipe Olieenzo Podium Boxtel Geld en Makelaardij