RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:21:25    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 17 februari 2014 11:39 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2014 11:40 uur

Honkbalveld krijgt drainage

Honkbalveld krijgt drainage

Op de foto: De wedstrijden van honk- en softbalclub JRC Ducks moesten de voorbije jaren regelmatig worden afgelast. (Foto: Peter de Koning).

Veel fracties in de gemeenteraad van Boxtel vinden dat honk- en softbalclub JRC Ducks te lang aan het lijntje is gehouden. De vereniging klaagt al jaren over een slecht bespeelbaar veld in sportpark Den Wielakker. Komend voorjaar wordt een nieuwe drainage aangelegd.

Na een korte regenbui was bij voorzitter Fred van Nistelrooij van JRC Ducks op 8 september vorig jaar de maat vol. Andermaal moest een competitiewedstrijd worden afgelast door een onbespeelbaar veld. Hij schreef op hoge poten een brief aan de gemeenteraad met het verzoek nu eindelijk eens actie te ondernemen. Dat gebeurt binnenkort, vertelde wethouder Willie van de Langenberg vorige week.

JRC Ducks had liever gezien dat afgelopen najaar de renovatie van het sportveld in Den Wielakker uitgevoerd was. ,,Nu begint het te dringen. In april gaat de nieuwe competitie van start en zouden we het veld toch graag in gebruik nemen. En eigenlijk zou het prettig zijn als in maart het karwei achter de rug is, want dan starten we met trainingen en oefenwedstrijden”, aldus voorzitter Van Nistelrooij.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie