RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:56:51    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 22 juni 2011 14:29 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2011 16:57 uur

Hondenclub Steeds Vooruit 50 jaar

Hondenclub Steeds Vooruit 50 jaar

Op de foto: Voorzitter Willie Toelen (rechts) en bestuurslid Rinus Swanenberg van de Gemondse politiehondenvereniging Steeds Vooruit poseren met de honden Reza (rechts) en Duco. (Foto: Gerard Schalkx).

Toen de Gemondse politiehondenvereniging Steeds Vooruit uit Gemonde in 1961 werd opgericht door het viertal Cor Toelen, Jan Toelen, Hein van de Schoot en Frans van de Schoot diende een oud Volkswagenbusje als clubgebouw.

Nadat het voormalige onderkomen aan de Gemondsedijk in 2000 in vlammen opging, werd door de leden en vrijwilligers een nieuw clubhuis opgebouwd. ,,Met als resultaat een luxe hondensportaccommodatie”, aldus voorzitter Willie Toelen (59), die uitkijkt naar de viering van het vijftigjarig jubileum. Het feestprogramma rond het vijftigjarig bestaan begint vrijdag 24 juni om 13.30 uur met een demonstratie voor de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Gemondse Sint-Lambertusschool.

Steeds Vooruit houdt vrijdagavond een receptie vanwege het gouden jubileum voor genodigden, waarna zaterdag 25 juni het hoogtepunt volgt van de festiviteiten als op het terrein van Steeds Vooruit vanaf 13.30 uur een nationale jubileumwedstrijd plaatsvindt. De middag begint met vooroefeningen, zoals zwemmen, zoeken, appèloefeningen, revieren naar een groot voorwerp en het bewaken ervan. Rond de klok van 19.00 uur wordt gestart met het spectaculaire stelwerk, waarna omstreeks 22.00 uur de winnaar bekendgemaakt wordt. De muziek wordt in de avonduren verzorgd door Disco M’n Bruur.

De toegang is gratis. Iedereen is vrijdag en zaterdag welkom.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies