RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:00:42    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 25 juli 2014 15:50 uur, laatst gewijzigd op 25 juli 2014 15:51 uur

'Hokjes' weg uit gemeentehuis

\'Hokjes\' weg uit gemeentehuis

Op de foto: Er wordt nog volop gewerkt aan de verbouwing van de kantoorvleugel in het gemeentehuis. De eerste fase moet in november klaar zijn. (Foto: Peter de Koning).

Anderhalve maand nadat de verbouwing van het gemeentehuis in Boxtel van start ging, is er al een grote verandering zichtbaar. Door het weghalen van diverse muurtjes en deuren zijn de kleine werkhokjes, die de begane grond en de eerste verdieping van de kantoorvleugel kenmerkten, al verdwenen. De hokjes hebben plaatsgemaakt voor mooie, open ruimtes.

De eerste fase van de verbouwing wordt uitgevoerd in het kantoorgedeelte tussen de raadzaal en de bestuursvleugel en omvat de begane grond en eerste verdieping. De tweede etage moet uiteindelijk door andere instellingen worden gebruikt. Deze vleugel van het gemeentehuis werd jarenlang gekenmerkt door afgesloten kantoorruimtes waar ambtenaren van diverse afdelingen waren ondergebracht. Maar na de verbouwing komt hier een eind aan en krijgen alle medewerkers flexplekken.

Als de werkzaamheden bij de kantoorruimtes in november zijn afgerond, wordt de publiekshal aangepakt. De acht spreekkamers verdwijnen en maken plaats voor vijf nieuwe ruimtes. De balie van burgerzaken wordt verplaatst waardoor een duidelijke scheiding tussen front- en backoffice ontstaat. De centrale receptie krijgt een nieuwe plek en komt centraler in de hal te liggen. De gemeenteraad heeft 2,4 miljoen euro uitgetrokken voor de verbouwing.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Gemeente Boxtel Toverboom Geerts advies Natasja fashion Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie SNS Bank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Kindertuin TopSlank Tiga Koppelmans Meubelmakerijdenberg 040Fit Geld en Makelaardij