RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:52:18    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 25 november 2013 10:25 uur, laatst gewijzigd op 25 november 2013 10:29 uur

Hoe komen we uit de crisis?

Hoe komen we uit de crisis?

Op de foto: Martijn Jeroen van der Linden is coördinator van het Platform Duurzame en Solidaire Economie (www.platform.org), publiceert artikelen, geeft lezingen, colleges en advies.

In de ridderzaal van het Boxtelse kasteel Stapelen vindt donderdag 28 november de tweede lezing plaats in de cyclus ’Naar een nieuw bestel’. Gastspreker Martijn Jeroen van der Linden vertelt hoe de economie werkt en hoe het in zijn ogen anders kan.

Wat moet er gebeuren om uit de economische crisis te geraken? Om die vraag te kunnen beantwoorden, is het noodzakelijk om te weten hoe we in de crisis terecht zijn gekomen. Kwam het door individuele hebzucht, door falend toezicht of is het systeem toe aan een fundamentele herziening? Van der Linden gaat in op déze vragen, maar ook op die van bezoekers. ,,Mijn expertise is het kritisch kijken naar het huidige systeem, het ter discussie stellen van de belangrijkste economische dogma’s en zoeken naar nieuwe systemen die meer nadruk leggen op het collectief en duurzaamheid”, stelt Van der Linden.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur; deelname kost 7,50 euro. Aanmelden kan via www.kasteelstapelen.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Beleef Boxtel