00:21:45    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 05 mei 2013 15:32 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2013 12:31 uur

Hockeyvrouwen MEP kampioen

Hockeyvrouwen MEP kampioen

Op de foto: MEP-coach Erik Verzijden wordt op de schouders genomen terwijl de champagneflessen worden ontkurkd. (Foto: Peter de Koning).

De vrouwen van MEP hebben in Valkenswaard met 2-5 het plaatselijk HOD verslagen. Daarmee is de titel in de eerste klasse veiliggesteld voor de Boxtelse hockeysters. De ploeg van coach Erik Verzijden vierde het kampioenschap uitbundig.

MEP speelde geen goede wedstrijd, concludeerde Verzijden na afloop op Facebook. In de eerste helft kwam de ploeg weliswaar met  0-2, maar HOD gaf tegengas en scoorde een tegen doelpunt. Na rust liepen de Boxtelse speelsters vlot uit naar 1-5. Vlak voor het eindsignaal bepaalde de thuisclub de eindstand: 2-5.

Met The Red Lady, de rode dubbeldekker van Jan van Esch, keerde de ploeg uitgelaten terug naar Boxtel waar het feest in bar Becoloth werd voortgezet. Van een officiële huldiging was zondag geen sprake, meldde MEP-voorzitter Peter Strüber. Dat gebeurt waarschijnlijk volgende week als het team de laatste thuiswedstrijd speelt in sportpark Molenwijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie