15:07:25    maandag, 17 juni 2019
brabants centrum logo
Zondag, 05 mei 2013 10:07 uur, laatst gewijzigd op 05 mei 2013 10:14 uur

Hockeyvrouwen MEP azen op titel

Hockeyvrouwen MEP azen op titel

Op de foto: De hockeystes van MEP wonnen 28 april in eigen huis van Tegelen. (Foto: Peter de Koning).

Het vrouwenteam van de Boxtelse hockeyclub MEP is al zeker van de play-offs. Als de ploeg van Eric Verzijden zondag 5 mei wint van hekkensluiter HOD in Valkenswaard, kan de kampioensvlag worden gehesen.

,,We zitten in een flow”, zei Verzijden vorige week na afloop van het gewonnen thuisduel met Tegelen. Die flow vertaalt zich volgens de coach ook in de trainingen. ,,De vrouwen van MEP zijn soms zo fanatiek dat ik ze af moet remmen.”

MEP gaat momenteel met vier punten verschil aan kop in de eerste klasse. Oss is met 45 punten de rivaal. In Valkenswaard kan kampioen worden. Hoewel HOD op de laatste plek van de ranglijst staat, wist de ploeg eerder in de competitie in sportpark Molenwijk een gelijkspel te behalen. Van onderschatting zal dus geen sprake zijn.

De Boxtelse hockeysters moeten blijven winnen om zich een gunstige uitgangspositie met thuisvoordeel te verwerven voor de play offs. Om 12.45 uur vindt in Valkenswaard de afslag plaats. Plaats van handeling: sportpark Den Dries aan de Heerkensdreef. De club hoopt dat veel Boxtelse supporters het tema komen aanmoedigen.

Advertenties