12:01:53    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 januari 2014 10:58 uur, laatst gewijzigd op 27 januari 2014 16:32 uur

Hobbendonken verhuist in 2015

Hobbendonken verhuist in 2015

In het vierde kwartaal van 2015 moet basisschool De Hobbendonken gevestigd zijn in de wijk Munsel/In Goede Aarde. Momenteel wordt hard gewerkt aan een ontwerp van de nieuwe school op het terrein van De Kleine Aarde. Het schoolbestuur wil graag een brede school.

Directeur Wim van der Linden van het overkoepelende schoolbestuur Sint-Christoffel, waar ook De Hobbendonken onder valt, wil graag een school realiseren die helemaal is aangepast op de eisen van deze tijd. ,,En dat betekent een brede school”, zegt hij stellig. ,,Het nieuwe gebouw gaat bestaan uit negen klassen met mogelijkheden voor extra voorzieningen. Denk daarbij aan een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf.”

Niet alleen het gebouw is onderwerp van overleg, ook de definitieve aanpassing van het bestemmingsplan is nog niet helemaal rond. Er wordt gesproken over de wensen betreffende ontsluiting en invulling van het terrein. Onder leiding van KDV Architecten uit Eindhoven wordt intussen hard gewerkt aan het definitieve ontwerp van het gebouw. Het streven is om De Hobbendonken in het vierde kwartaal van 2015 te verhuizen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Geld en Makelaardij EmielTechniek Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro Toverboom Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Alfa buisman optiek