RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:42:22    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 06 januari 2014 12:22 uur, laatst gewijzigd op 06 januari 2014 12:25 uur

'Het geweten van PvdA/GroenLinks'

\'Het geweten van PvdA/GroenLinks\'

Op de foto: Na een ziekbed van enkele maanden is Boxtelaar Piet Koenraadt (67) overleden. Hij was oud-voorzitter van PvdA/GroenLinks en voormalige directeur van Helicon Opleidingen in Boxtel.

Hij stond bekend als het geweten van de plaatselijke afdeling van PvdA/GroenLinks in Boxtel. Piet Koenraadt (Nieuw-Vossemeer, 1946) overleed in de ochtend van 2 januari aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Tot het laatst bleef hij betrokken bij de lokale politiek. ’Blijf als partij integer en betrouwbaar’ gaf hij de fractie nog kort voor zijn overlijden mee.

De langste tijd was Koenraadt bestuurlijk (achter de schermen dus) actief voor de PvdA/GroenLinks. Vier jaar geleden nam hij zitting in de gemeenteraadscommissie Ruimtelijke Zaken en in 2012 legde hij na zes jaar de voorzittershamer van het lokale partijbestuur neer.

Koenraadt kwam in 1976 naar Boxtel waar hij decaan werd van de toenmalige middelbare agrarische school, de MAS. Vier jaar later werd hij er adjunct-directeur om in 1990 de eindverantwoording voor zijn rekening te nemen. In die tijd voegde hij vier over Boxtel verspreide leslocaties samen in een nieuw gebouw aan de Schouwrooij. Sinds tien jaar werkte hij als juridisch adviseur van het college van bestuur van Helicon Opleidingen, waarin de MAS opging.

Donderdag 9 januari vindt om 14.00 uur de uitvaartdienst van Piet Koenraadt plaats in de Sint-Petrusbasiliek aan de Oude Kerkstraat in Boxtel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel SNS Bank