00:28:39    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 15 juli 2014 12:37 uur, laatst gewijzigd op 16 juli 2014 19:09 uur

'Het gaat prima en is gezellig'

\'Het gaat prima en is gezellig\'

Op de foto: Jolanda Meeuwsen (links) en Mirelle van den Oetelaar zijn twee van de 43.000 wandelaars die vandaag startten tijdens de 98e Vierdaagse van Nijmegen.

Met iets meer dan 43.000 aanmeldingen is vanochtend voor dag en dauw de 98e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start gegaan. In het wandellegioen bevinden zich ook deze keer weer diverse lopers uit Boxtel en omliggende dorpen.

Mirelle van den Oetelaar en Jolanda Meeuwsen zijn om kwart over zes van start gegaan en hadden om half een nog ongeveer tien kilometer voor de boeg. Mirelle is voor de zesde keer present, haar vriendin Jolanda loopt voor de vijfde keer mee. Ze wandelen dagelijks veertig kilometer en hadden om half negen al bijna de helft erop zitten. Op dat moment ging het goed en het tweetal genoot van de gezelligheid onderweg.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom Geld en Makelaardij TopSlank Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek buisman optiek Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel