RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:37:28    dinsdag, 22 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 26 november 2012 21:55 uur, laatst gewijzigd op 27 november 2012 09:10 uur

Het Goed wint Duurzaamheidsprijs

Het Goed wint Duurzaamheidsprijs

Op de foto: Manager Ad Vogels van Het Goed ontvangt de Boxtelse duurzaamheidsprijs 2012 uit handen van wethouder Peter van de Wiel. Rechts juryvoorzitter Jan van Homelen. (Foto: Albert Stolwijk).

Uit handen van wethouder Peter van de Wiel heeft manager Ad Vogels van kringloopbedrijf Het Goed de Duurzaamheidsprijs 2012 van de gemeente Boxtel in ontvangst genomen. De winnaar werd in de raadzaal van het gemeentehuis bekendgemaakt door juryvoorzitter en oud-burgemeester Jan van Homelen.

De jury omschreef het kringloopbedrijf op de hoek van de Industrieweg en de Kruisbroeksestraat als een laagdrempelig initiatief waar mensen die geen volwaardige kans hebben een plekje vinden op de arbeidsmarkt. De samenwerking met de sociale werkvoorziening WSD geeft dan ook een bijzondere meerwaarde om duurzaamheid en hergebruik van goederen te bevorderen.

Naast een kunstwerk in de vorm van een piramide van wijlen Adje Janssen- van Erve kreeg Het Goed-manager Vogels een cheque ter waarde van 1.500 euro. Die zal in overleg met wethouder Van de Wiel ten goede komen aan een lokaal duurzaamheidsproject. ,,We hebben tal van leuke ideeën die we hiermee kunnen verwezenlijken", aldus Vogels.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Gemeente Boxtel SNS Bank