19:01:36    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 27 februari 2014 20:35 uur, laatst gewijzigd op 14 maart 2014 18:57 uur

Het Boxtels Verkiezingsdebat

Het Boxtels Verkiezingsdebat

Op de foto: De voorbereidingen voor het Boxtelse Verkiezingsdebat zijn in volle gang. INCH doet alvast een soundcheck. (Foto: Annelieke van der Linden).

Vrijdag 14 maart staat het laatste Boxtelse verkiezingsdebat op het programma, georganiseerd door de redacties van Brabants Centrum en Brabants Dagblad, in nauwe samenwerking met de gemeente Boxtel.

Het Boxtels Verkiezingsdebat wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom en worden ontvangen met koffie en thee. Het debat begint om 20.00 uur.

De acht lijsttrekkers gaan in vier debatrondes reageren op prikkelende stellingen over actuele politieke onderwerpen. Deze debatten worden geleid door politieke verslaggevers van beide kranten.

Tijdens het debat, dat tot uiterlijk 22.00 uur duurt, wordt door de redacties van beide kranten online een blog bijgehouden en via Twitter nieuws gecommuniceerd. Bezoekers maar ook andere inwoners kunnen reageren via #boxtelkiest.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Gemeente Boxtel