RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:24:02    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 04 augustus 2011 13:52 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2011 15:03 uur

Herstart HiPa Sports aan Duit

Herstart HiPa Sports aan Duit

Op de foto: Paul en Hilde Ketelaars zijn in hun nieuwe sportschool druk aan het werk om alles op orde te krijgen voor de heropening. (Foto: Peter de Koning).

HiPa Sports opent zondag 14 augustus haar deuren aan de Duit 12 te Boxtel. De sportschool van Paul en Hilde Ketelaars was voorheen gevestigd aan de Ons Doelstraat maar werd in mei gesloten na jarenlange procedures. Het ondernemerspaar maakt een nieuwe start.

Paul en Hilde Ketelaars zijn blij dat er een nieuwe accommodatie voor hun sportschool is gevonden. ,,We hebben aan de Duit meer ruimte tot onze beschikking dan op de oude locatie”, vertelt het paar trots. ,,We hebben drie zalen van 140 meter en voldoende ruimte voor al onze activiteiten.” De zaal op de eerste verdieping wordt gebruikt voor lessen in spinning. Op de begane grond is de ruimte voor de groepslessen én een zaal waar de fitnessapparatuur komt te staan.

Zondagmiddag 14 augustust opent wethouder Wim van der Zanden de sportschool officieel. Vanaf maandag 15 augustus staan er weer lessen op het programma.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Huidtherapie