05:29:32    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 februari 2012 16:46 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2012 17:01 uur

Hermans weg als horecavoorzitter

Horeca-ondernemer Jos Hermans is na acht jaar gestopt als voorzitter van de Boxtelse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Richard Strik, eigenaar van Kwalitaria Strik aan de Kruisstraat.

Hermans kwam vorig jaar in het nieuws door het faillissement van zijn befaamde restaurant De Negenmannen. Enkele maanden later vond hij emplooi binnen de nieuwe restaurants IJgeweis aan de Rechterstraat en in Rancho Chico, een Argentijnse eetgelegenheid in het vroegere pand van De Negenmannen.

Inmiddels is Hermans daar niet meer werkzaam. ,,Omdat ik niet meer in de horeca werkzaam ben, kan ik niet meer functioneren als voorzitter", zegt hij in een reactie. Hermans wil verder niet ingaan op privé-problemen die ten grondslag liggen aan zijn besluit.

Strik blijft interim-voorzitter totdat de leden een nieuwe preses hebben gekozen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Toverboom Alfa Doornmalen electro Beleef Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Remax-optimus buisman optiek Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geerts advies Podium Boxtel