09:42:31    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 oktober 2013 12:14 uur, laatst gewijzigd op 27 oktober 2013 12:16 uur

Herfstweer hindert evenementen

Herfstweer hindert evenementen

Op de foto: De Herfstkleurentocht trok vorig jaar 650 deelnemers. De route voerde onder meer door De Geelders. (Foto: Peter de Koning).

De regenbuien en windstoten zorgen er zondag voor dat de diverse evenementen in Boxtel minder bezoekers trekken dan anders. De Herfstkleurentocht van wandelsportvereniging De Keistampers telt maar liefst 400 deelnemers minder dan voorgaande jaren.

Terwijl in 2012 nog 650 wandelaars deelnamen aan de tocht, zijn dat er dit jaar slechts 250. De reden hiervoor is de vele regenbuien die zondagochtend over Boxtel trokken. Ook de dressuurwedstrijden bij manege De Langspier tellen minder ruiters. Vanwege de zware windstoten is het voor ruiters niet mogelijk om met de trailer naar Boxtel te rijden.

Zondagmiddag staan ook nog enkele activiteiten op het programma, die binnen worden gehouden. In de ridderzaal van kasteel Stapelen wordt een concert gegeven van cultureel genootschap Ars Vivendi. In gemeenschapshuis De Walnoot staat een benefietconcert van Eric Schoones & Friends op het programma.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Elan Bikes support Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Toverboom Remax-optimus Olieenzo Filipe