RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:04:10    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 02 oktober 2011 09:38 uur, laatst gewijzigd op 02 oktober 2011 09:43 uur

Herfstfestijn in hartje Boxtel

Herfstfestijn in hartje Boxtel

Op de foto: In 2009 was de Reddingsbrigade ook aanwezig op de Markt om zich te presenteren. (Archieffoto Peter de Koning).

Op de Markt in Boxtel wordt zondag 2 oktober het jaarlijkse Herfstfestijn gehouden. Naast kunstroute de Rode Draad en een culinaire route zullen organisaties en verenigingen zich presenteren waarbij het belang van vrijwilligers centraal staat. Het Herfstfestijn duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

De Rode Draad en de culinaire route gingen zaterdag al van start. Bezoekers kunnen op 24 locaties kunst bekijken. Naast diverse galeries zijn onder meer woonhuizen, winkels en horecagelegenheden ingericht met allerlei kunstwerken. De volgende straten zijn opgenomen in de kunstroute: Markt, Oude Kerkstraat, Clarissenstraat, Burgakker, Rechterstraat, Stationsstraat, Prins Bernhardstraat, Baroniestraat, Ons Doelstraat en Kasteellaan. Aan de culinaire route nemen dit jaar twintig horecaondernemers deel. Bezoekers kunnen genieten van verrassende hapjes en drankjes.

Op de Markt is dit jaar aandacht voor vrijwilligers. Organisaties presenteren zich om het publiek te bereiken en te informeren. De vrijwilligers worden extra in het zonnetje gezet door reus Jas de Keistamper die hen om 15.00 uur met zijn gevolg officieel zal verwelkomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg