05:01:09    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 04 augustus 2011 12:17 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2011 14:21 uur

Hennepkwekerij ontmanteld

Hennepkwekerij ontmanteld

De hulpdiensten werden in de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 augustus omstreeks kwart over drie gealarmeerd voor een woningbrand aan de Wilhelminastraat in Boxtel. Brandweer, politie en een beveiligingsbedrijf rukten daarop massaal uit.

Bij aankomst ging de brandweer op zoek naar de brandhaard, waarbij onder meer gebruik gemaakt werd van een warmtebeeldcamera. Al snel bleek dat er van een brand geen sprake was, wel trof de politie een gedeelte van een hennepkwekerij aan in de Boxtelse woning.

Terwijl de politie het huis binnenviel, bleef de brandweer stand-by voor eventuele noodsituaties. Er zouden twee personen uit de woning zijn weggelopen. Hoewel de toegangsdeuren van het pand niet waren afgesloten, was er binnen niemand aanwezig. Op de zolderverdieping werden restanten gevonden van een hennepkwekerij, maar er stonden geen planten meer in. De brandweer keerde hierop terug en het zogeheten taskforce-hennepteam werd in kennis gesteld. Later die nacht werden de restanten uit de woning verwijderd. De politie, die rekening houdt met diefstal van de hennepplanten, onderzoekt momenteel wie de eigenaar van de aangetroffen hennepkwekerij is.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies