RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:45:46    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 22 juni 2012 08:56 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2012 20:37 uur

Hennepkwekerij in huis dode man

Hennepkwekerij in huis dode man

Op de foto: De technische recherche doet in een woning aan de Charpentierstraat onderzoek naar de vondst van een stoffelijk overschot. Voor de woning staat een witte tent. (Foto: Gerard Schalkx).

Uit sectie op het lichaam van de 48-jarige man die vrijdag in een woning aan de Charpentierstraat werd gevonden, is gebleken dat deze door een misdrijf om het leven is gekomen. Tijdens een onderzoek in de woning werd zondag op de bovenverdieping een hennepkwekerij van ongeveer honderd planten gevonden.

De hennepkwekerij is zondag ontmanteld, daarnaast was er vermoedelijk ook sprake van diefstal van stroom. Ook bleek uit sporen in de woning dat er al eerder was geoogst. De recherche onderzoekt de zaak, ook is een buurtonderzoek gehouden.

De politie kreeg vrijdagochtend om 05.15 uur een melding van een verwarde vrouw. Bij aankomst werd het lichaam gevonden. Toen de politie ter plaatse kwam, was de meldster niet meer aanwezig in de woning. Zij bleek door buurtbewoners te zijn opgevangen.

,,De 41-jarige vrouw uit Tilburg is aangehouden omdat ze zeer verward was en niet helder kon vertellen wat er was gebeurd", vertelde woordvoerder Rick Elbi van de politie Brabant-Noord ter plaatse. ,,Ze is voor ons een belangrijke getuige." De 41-jarige verdachte vrouw zit nog vast.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro SNS Bank Olieenzo Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel