RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:03:24    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 14 november 2014 12:22 uur, laatst gewijzigd op 14 november 2014 12:28 uur

Help Sint zijn code te vinden!

Help Sint zijn code te vinden!

Vorige week meldde Brabants Centrum al dat Sinterklaas de code kwijt is van zijn gloednieuwe iBoek, met daarin alle namen en wensen van de kinderen. Hopelijk is het probleem snel opgelost, want komende zondag is al de intocht in Boxtel. ,,De kinderen kunnen mij helpen met zoeken. Ik weet zeker dat het goed komt", aldus de Sint.

,,Een goede iPiet zorgt natuurlijk altijd voor een backup", vertelt Sinterklaas vanaf de pakjesboot via Skype. ,,Hij heeft de code in tien stukken geknipt en die heeft hij verstopt in tien verschillende winkeletalages ergens in het centrum van Boxtel. Weet je wat, ik maak er een speurtocht van voor de kinderen. Welke slimme speurder vindt voor mij de code?" In Brabants Centrum van donderdag 13 november is een formulier geplaatst met de betreffende etalages waar kinderen de vragen kunnen vinden om de code te ontcijferen.

Volgens Sinterklaas ligt de pakjesboot keurig op koers. Geheel volgens planning komen Sinterklaas en de Pieten in Boxtel aan op zondag 16 november, rond 12.30 uur bij de Deken de Wijsstraat op het grasveld bij de kanogoot. Daar wordt de goedheiligman verwelkomd door burgemeester Mark Buijs, presentator Marcel van Galen en ongetwijfeld vele honderden kinderen. In de hal van het gemeentehuis houdt de Sint tot 15.00 uur een receptie voor alle Boxtelse kinderen. Zij kunnen de gulle bisschop de hand schudden en ontvangen een traktatie. De winkels in het centrum zijn open. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Gemeente Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie