01:50:30    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 december 2013 09:12 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2013 11:14 uur

Hélène van As voert CDA aan

Hélène van As voert CDA aan

Op de foto: Hélène van As (44) maakte de afgelopen vier jaar voor het CDA deel uit van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken in Boxtel. (Foto: CDA).

Met een nieuwe ploeg voert het CDA Boxtel-Liempde de komende maanden campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De twee huidige raadsleden, Wim van Erp en Betsie van der Sloot, zijn verdwenen uit de top van de verkiezingslijst. Die wordt aangevoerd door lijsttrekker Hélène van As.

Het zijn vooral vrouwen die de komende tijd het gezicht van de lokale CDA-afdeling bepalen. De in Boxtel woonachtige Van As, werkzaam als docent Nederlands, voert de ploeg aan. Daarnaast staan achtereenvolgens Vera Brouns, Kübra Atalay en Bernadette Hoogakker hoog op de verkiezingslijst. Johan van Hal is als nummer vijf de eerste mannelijke CDA’er waarop gestemd kan worden op 19 maart 2014.

Ondanks dat de partij meldt meerdere wethouderskandidaten in huis te hebben, worden die niet met naam en toenaam genoemd. Dat gebeurt bewust meldt Van As: ,,Net als in de afgelopen periode vinden wij een college met drie fulltime wethouders een absoluut maximum voor de gemeente Boxtel.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Doornmalen electro TopSlank Alfa Huidtherapie Olieenzo EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies buisman optiek Toverboom Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg