RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:04:09    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 01 april 2013 17:13 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2013 09:52 uur

Helden centraal bij Dommelland

Helden centraal bij Dommelland

Op de foto: Piet van den Braak en Paul Handgraaf namen onlangs afscheid van de Liempdse en Boxtelse brandweer. (Archieffoto: Peter de Koning).

Dommelland Live besteedt dinsdag 2 april van 20.30 tot 21.30 uur aandacht aan allerlei soorten helden. Zo komen de Boxtelse brandweer en voetbalclub ODC aan bod. 

Jo Hazenberg en Geert Elissen zijn al meer dan veertig jaar lid van de veteranenafdeling van ODC en komen naar de studio om herinneringen op te halen. Ook Paul Handgraaf en Piet van den Braak zijn te gast. Deze brandweerlieden werden onlangs koninklijk onderscheiden. Zij vertellen over hun ervaringen met de vrijwillige brandweer.

Ook Theo van den Heuvel is te gast. Hij kruipt als verhalenverteller letterlijk in de huid van Hendrik Verhees en bezoekt alle groepen 5 en 6 van de basisscholen in Boxtel. Ook aan de groep Jeroens Clan, vier jonge succesvolle cabaretiers, wordt dinsdag aandacht besteed. Zij komen naar Podium Boxtel voor het evenement 'Brabants talent' waarmee zij optreden voor de goede doelen die Lionsclub Dommel en Aa met deze avond ondersteunt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg SNS Bank Gemeente Boxtel Proef Culinair Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Huidtherapie