00:17:23    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 03 februari 2012 17:15 uur, laatst gewijzigd op 03 februari 2012 17:17 uur

Heel langzaam rijden op de A2...

Heel langzaam rijden op de A2...

Op de foto: Zicht op de snelweg A2 onder Boxtel. Langzaam rijden is het devies... (Foto: Marc Cleutjens).

Hevige sneeuwval heeft vrijdagmiddag voor veel vertraging gezorgd op de rijksweg A2. Ook ter hoogte van Boxtel en Liempde moest het verkeer stapvoets rijden; de rijstroken waren vanwege de sneeuw matig tot slecht berijdbaar.

Hoewel Rijkswaterstaat met strooiwagens en sneeuwschuivers aan het werk was, kon niet voorkomen worden dat de snelweg halverwege de middag dichtslibde. Rond half vijf was het vooral richting 's-Hertogenbosch aanschuiven en gold een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. Richting Eindhoven verliep de doorstroming wat beter, maar was het aanschuiven bij knooppunt Ekkersrijt.

De verwachting is dat de sneeuwval in het begin van de avond vermindert en dat de wegen langzaam maar zeker weer beter berijdbaar worden. Rijkswaterstaat blijft waarschuwen voor gladheid door opvriezing van sneeuw en ijs.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Filipe Podium Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Alfa Olieenzo