RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:43:14    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 07 september 2014 11:22 uur, laatst gewijzigd op 10 september 2014 16:30 uur

Hartjes Dag: om te herdenken

Hartjes Dag: om te herdenken

Om overleden dierbaren te herinneren, te herdenken en te koesteren, organiseert uitvaartonderneming Bijnen donderdag 11 september een Hartjes Dag voor mensen die te maken hebben gehad met een overlijden in hun nabijheid. Iedereen is vanaf 15.00 uur welkom op de hoofdvestiging van Bijnen aan de Wolfskamerweg 12 in Vught.

,,Tijdens deze bijzondere middag worden de hartjes, de overleden dierbaren, herdacht”, licht uitvaartleider Patricia Bijnen toe. ,,Zo ontvangt iedere bezoeker een glazen hartje, waarop met stift de naam van de overleden persoon kan worden geschreven. Al deze hartjes worden in een boom gehangen.”

De bijeenkomst wordt muzikaal opgeluisterd door Lya de Haas en Hennie Korsten. Ook krijgt iedere bezoeker de gelegenheid een tekst of gedicht voor te dragen als hij of zij dat wenst. Bijnen geeft aan dat het de bedoeling is om vaker een Hartjes Dag te organiseren. ,,Het is mooie manier om samen met anderen een overleden iemand te herdenken.”

Belangstellenden kunnen zich opgeven via telefoonnummer (0411) 68 47 69 of e-mailadres: info@bijnenboxtel.nl onder vermelding van Hartjes Dag. Bijnen regelt vervoer voor de mensen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo