RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:24:24    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 25 juni 2013 16:39 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2013 16:39 uur

Harmonie musiceert bij Banier

Harmonie musiceert bij Banier

Met klanken afkomstig uit verschillende windstreken luidt Boxtel’s Harmonie woensdag 26 juni de vakantie in. Op de binnenplaats van appartementencomplex Banier, aan de voet van klokkentoren Magere Josje, verzorgt het blaasorkest vanaf 19.30 uur een luchtig zomeravondconcert. Bij slecht weer vindt het optreden plaats in gemeenschapshuis De Walnoot.

Vorige week heeft dirigent William Linssen met zijn muzikanten de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van het lichtvoetige repertoire voor het zomeravondconcert. Dat omvat onder meer Ierse volksmelodieën, titelsongs van James Bondfilms, soundtracks uit Dances with Wolves, onvervalste westernklanken en een Boheemse polka. Aan het zomeravondconcert nemen ook beide jeugdorkesten (blazers en slagwerkers) deel.

Het bestuur van de vereniging van de bewonerscommissie verleent haar medewerking aan het optreden en stelt de binnenplaats van wooncomplex Banier beschikbaar. De toegangsdeur naast de voormalige kerktoren van de Maria Reginakerk aan de Baanderherenweg is bij wijze van uitzondering tussen 19.00 en 20.00 uur voor publiek geopend.

Als de weersverwachtingen slecht zijn, wordt het zomeravondconcert verplaatst naar De Walnoot. Via www.boxtelsharmonie.nl en sociale media wordt in de loop van woensdag bekendgemaakt of de muzikanten naar het gemeenschapshuis aan de nabij gelegen Reginahof uitwijken.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Natasja fashion Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen 040Fit TopSlank Café zaal Kloosterzicht Rijschool Dolman Koppelmans Kindertuin Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Zwanenberg adviesgroep Tiga Toverboom Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro