03:46:54    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 juni 2013 16:39 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2013 16:39 uur

Harmonie musiceert bij Banier

Harmonie musiceert bij Banier

Met klanken afkomstig uit verschillende windstreken luidt Boxtel’s Harmonie woensdag 26 juni de vakantie in. Op de binnenplaats van appartementencomplex Banier, aan de voet van klokkentoren Magere Josje, verzorgt het blaasorkest vanaf 19.30 uur een luchtig zomeravondconcert. Bij slecht weer vindt het optreden plaats in gemeenschapshuis De Walnoot.

Vorige week heeft dirigent William Linssen met zijn muzikanten de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van het lichtvoetige repertoire voor het zomeravondconcert. Dat omvat onder meer Ierse volksmelodieën, titelsongs van James Bondfilms, soundtracks uit Dances with Wolves, onvervalste westernklanken en een Boheemse polka. Aan het zomeravondconcert nemen ook beide jeugdorkesten (blazers en slagwerkers) deel.

Het bestuur van de vereniging van de bewonerscommissie verleent haar medewerking aan het optreden en stelt de binnenplaats van wooncomplex Banier beschikbaar. De toegangsdeur naast de voormalige kerktoren van de Maria Reginakerk aan de Baanderherenweg is bij wijze van uitzondering tussen 19.00 en 20.00 uur voor publiek geopend.

Als de weersverwachtingen slecht zijn, wordt het zomeravondconcert verplaatst naar De Walnoot. Via www.boxtelsharmonie.nl en sociale media wordt in de loop van woensdag bekendgemaakt of de muzikanten naar het gemeenschapshuis aan de nabij gelegen Reginahof uitwijken.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij