RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:55:59    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 27 maart 2013 11:52 uur, laatst gewijzigd op 27 maart 2013 11:53 uur

Hardlopen op Tweede Paasdag

Hardlopen op Tweede Paasdag

Op de foto: Ook dit jaar organiseert atletiekvereniging Marvel in samenwerking met Buurtsport Boxtel de Rabo Kidsrun: een wedstrijd van één kilometer voor basisschoolleerlingen. (Archieffoto: Peter de Koning).

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel organiseert op Tweede Paasdag, maandag 1 april, de 37e editie van de Rabobank Paasloop. Deze wegwedstrijd bestaat onder andere uit een vijftien kilometerloop over een verhard parcours met start en finish bij de accommodatie van Marvel in sportpark Den Wielakker.

Het parkoers van de Paasloop is geheel verhard en voert de lopers langs de snelweg richting de wijk Boxtel-Oost. De wedstrijd bestaat uit vier ronden. De eerste ronde is 3,3 kilometer lang en de overige drie hebben een lengte van 3,9 kilometer. Wedstrijdatleten leggen een afstand af van 15 kilometer, recreatieve lopers kunnen finishen na iedere ronde en dus kiezen uit afstanden van 3,3, 7,2, 11,1 of 15 kilometer. Inschrijven is mogelijk via de website www.avmarvel.nl/paasloop of op 1 april vanaf 09.30 uur via het inschrijfbureau in het clubgebouw van Marvel. De start is om 10.30 uur.

Ook dit jaar wordt in samenwerking met Buursport Boxtel de Rabo Kidsrun georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 8. Deze loop gaat om 10.00 uur van start en is één kilometer lang. Op Tweede Paasdag kan de jeugd zich tot een kwartier voor de start inschrijven in het clubgebouw van Marvel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie SNS Bank Geerts advies Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen