RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:01:28    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 15 augustus 2013 08:50 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2013 08:51 uur

Hardloopcursus bij Marvel

Hardloopcursus bij Marvel

Op de foto: Twee keer per jaar organiseert de Boxtelse atletiekvereniging Marvel een cursus hardlopen voor beginners. De deelnemers ontvangen hierbij een speciaal hardloopshirt. Deze groep ging in het voorjaar van start.

Start to Run, de landelijke hardloopcursus voor beginners die op allerlei locaties in Nederland wordt gehouden, gaat vanaf zaterdag 7 september ook weer van start bij de Boxtelse atletiekvereniging Marvel. Door middel van zes bijeenkomsten op zaterdagochtend leren beginners alle aspecten van het hardlopen.

De trainingen op de atletiekbaan van Marvel duren van 09.30 tot 11.00 uur en bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na zes weken zijn de deelnemers in staat in hun eigen tempo drie kilometer achter elkaar te rennen en er wordt veel aandacht besteed uit warming-up, rek- en strekoefeningen en de cooling-down. Deelnemers krijgen ook uitleg van een fysiotherapeut, sportdiëtist, sportarts en schoendeskundige.

De kosten voor het programma Start to Run bedragen 45 euro (inclusief hardloopshirt en een aantal hardlooptijdschriften). Mensen kunnen zich aanmelden via www.starttorun.nl. Bij locatie moet Boxtel, atletiekvereniging Marvel worden aangevinkt. Meer informatie: www.avmarvel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie