RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:26:55    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 03 september 2012 20:52 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2012 21:14 uur

Hans van Brummen geïnstalleerd

Hans van Brummen geïnstalleerd

Op de foto: Loco-burgemeester Wim van der Zanden draagt de ambtsketen over aan waarnemend burgemeester Hans van Brummen. (Foto: Albert Stolwijk).

In een korte raadsvergadering werd Hans van Brummen maandagavond geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van de gemeente Boxtel. Na lovende woorden van loco-burgemeester Wim van der Zanden en raadsnestor Ad van de Wetering sloot de kersverse burgervader zijn eerste vergadering af met de houten voorzittershamer.

Van der Zanden gaf aan dat hij de taken met plezier tijdelijk heeft waargenomen, maar dat hij met evenveel plezier de ambtsketen overdraagt aan Van Brummen, die in de jaren tachtig al wethouder was in de gemeente Boxtel. ,,Ik heb gesproken met de mensen die vroeger met Van Brummen hebben samengewerkt en zij waren zeer positief. Ik hoop dat die goede ervaringen in stand blijven."

Hans van Brummen zei maandag de schouders eronder te willen zetten. ,,Het is een voorrecht eerste burger te zijn in Boxtel. Ik hoop er een mooie tijd van te maken."

Lees alles over waarnemend burgemeester Van Brummen in Brabants Centrum van donderdag 6 september.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro SNS Bank Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding