01:45:39    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 oktober 2013 12:00 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2013 12:03 uur

Hans Kazàn in Podium Boxtel

Hans Kazàn in Podium Boxtel

De bekende goochelaar en illusionist Hans Kazàn treedt morgen, vrijdag 11 oktober op in Podium Boxtel. Hij zal de bühne delen met zijn zoon Steven, waarmee hij momenteel in veel Nederlandse theaters te zien is.

Hans en Steven Kazàn hebben samen de voorstelling ’De goochelaar en de gek’ gemaakt waarin de goocheltrucs van vader Hans op de korrel worden genomen door cabaretier Steven. Het is volgens critici ’een intieme show boordevol humor en verbluffende magie’.

De rode draad van de voorstelling is dat de trucs voortdurend onderbroken worden en dat daardoor tal van hilarische situaties ontstaan.

Kaarten voor deze voorstelling kosten 18 euro (inclusief pauzedrankje) en zijn te koop bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel, alsmede aan de kassa van Podium Boxtel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel EmielTechniek Filipe Huidtherapie Geerts advies Doornmalen electro buisman optiek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht