RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:42:47    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 16 april 2011 10:19 uur, laatst gewijzigd op 11 mei 2012 14:54 uur

Hagenaars Onderhoud failliet

De rechtbank in ’s-Hertogenbosch heeft vorig week het faillissement uitgesproken van het Boxtelse bedrijf Hagenaars Onderhoudsgroep, sinds enkele jaren onderdeel van Gebroeders Van der Plas in Rosmalen. De economische malaise in de bouwsector als gevolg van de recessie vormen de oorzaak van de problemen. De twaalf medewerkers hebben hun ontslag gekregen.

Directeur Hans van der Plas van Hagenaars wilde deze week niet reageren toen hij werd geconfronteerd met het faillissement van het Boxtelse onderhoudsbedrijf. Volgens een woordvoerster van curator Willem Berendsen in ’s-Hertogenbosch hebben de twaalf personeelsleden vorig week direct hun ontslag gekregen: ,,Om hen in de gelegenheid te stellen snel een uitkering aan te vragen bij het UWV. Mogelijkheden voor een doorstart zijn er niet.”

De firma Hagenaars ontwikkelde zich de voorbije jaren van een schildersbedrijf in de woning- en utiliteitsbouw tot een onderneming die complete onderhoudswerkzaamheden verricht. Enkele jaren geleden ging directeur-eigenaar Pietjan Hagenaars met pensioen en verkocht hij zijn bedrijf aan Gebroeders Van der Plas in Rosmalen. De Boxtelse vestiging bleef voortbestaan onder de vertrouwde naam.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij SNS Bank Huidtherapie Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg