01:18:33    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 31 oktober 2014 17:11 uur, laatst gewijzigd op 31 oktober 2014 17:13 uur

Haaren verspreidt brief

Haaren verspreidt brief

In de gemeente Haaren is de afgelopen weken onrust ontstaan over de keuze van de Haarense gemeenteraad voor een ambtelijke fusie met Boxtel en Sint-Michielsgestel. Zo heeft een aantal inwoners de Toekomst Haaren opgericht, een belangenorganisatie die hoopt dat Haaren het besluit heroverweegt. Het college van B. en W. heeft inmiddels een brief verspreid onder de inwoners.

In deze brief schrijven de burgemeester en wethouders dat de voorgenomen ambtelijke fusie veel stof heeft doen opwaaien in de dorpen. Vervolgens wordt uitleg gegeven over wat de samenwerking met Boxtel en Sint-Michielsgestel inhoudt, waarom voor een ambtelijke fusie is gekozen en de vervolgstappen.

Zo wordt binnenkort een brochure uitgegeven waarin de keuze en het traject beter inzichtelijk worden gemaakt. Daarbij komen ook alternatieven aan de orde, zoals samenwerking met Goirle/Hilvarenbeek/Oisterwijk, Vught en/of Tilburg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Geld en Makelaardij Geerts advies Elan Bikes support Beleef Boxtel Remax-optimus Toverboom Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek TopSlank Alfa Doornmalen electro