16:13:31    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 juli 2014 19:06 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2014 19:08 uur

Haaren lanceert wandelbrochure

Haaren lanceert wandelbrochure

Op de foto: Nettie van de Langenberg (midden) ontving het eerste exemplaar van de wandelbrochure van gemeentemedewerker Milou de Laat en wethouder Eric van den Dungen. (Foto: Annelieke van der Linden).

,,Nu kunnen we aan mensen van buiten laten zien hoe mooi het hier is.” Wethouder Eric van Dungen overhandigde dinsdagmiddag in Ons Café aan de Leunisdijk in Esch het eerste exemplaar van de gloednieuwe wandelbrochure aan Nettie van de Langenberg van heemkundekring De Kleine Meijerij. De folder is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente, VVV Noordoost-Brabant, Haarense ondernemers en organisaties.

In de folder zijn acht routes opgenomen, twee wandelingen van 6 à 12 kilometer per dorp. Er zijn 2.000 exemplaren gedrukt, die gratis verkrijgbaar zijn bij ondernemers in de gemeente, VVV-agentschappen Conferentiehotel Guldenberg in Helvoirt, Albert Heijn en bezoekerscentrum Het Groene Woud en het gemeentehuis in Haaren.

Samen met heemkundige Van de Langenberg, die historische anekdotes over het dorp vertelde, werd een gedeelte van één van de wandelingen uit de folder gemaakt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel buisman optiek TopSlank Toverboom Olieenzo Geerts advies Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij