RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:00:58    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 05 december 2013 23:10 uur, laatst gewijzigd op 15 december 2013 16:31 uur

Grote kerstfair in hartje Boxtel

Grote kerstfair in hartje Boxtel

Sinterklaas is uitgezwaaid, de Kerstman doet zijn intrede. Ondernemend Boxtel zet zondag 15 december de schouders onder de Kerstfair, een evenement dat wordt georganiseerd door het Centrummanagement en kan rekenen op breed draagvlak van de winkeliers. ,,Hartje Boxtel gaat heel veel mensen op de been brengen”, voorspelt centrummanager Willemijn Wijdenes.

Winkelen en beleven. Dat is het motto van de Kerstfair, die van 12.00 tot 18.00 uur in het centrum van Boxtel wordt gehouden. Traditiegetrouw is de koopzondag een commercieel succes, vergelijkbaar met de altijd drukke Oranjebraderie. ,,Ook dit jaar gaan we flink uitpakken en wordt het een evenement van de grote gebaren. Er is straks echt heel veel te beleven in Boxtel”, zegt Wijdenes.

De Markt wordt een van de blikvangers van de Kerstfair. Er wordt een klein dozijn houten chalets geplaatst waardoor de sfeer ontstaat van een heuse kerstmarkt. Verschillende centrumwinkeliers zullen de chalets inrichten, in de meeste gevallen wordt nauw met elkaar samengewerkt. Ook verschillende horecaondernemers bundelen hun krachten.

Voor kinderen wordt een gevarieerd programma voorbereid. Niet alleen wordt de Kerstman verwelkomd, ook wordt de jaarlijkse ganzenparade weer gehouden. De jeugd kan in het KunstenCentrum Boxtel aan de Clarissenstraat lampionnen knutselen. ,,Die kunnen ’s middags meteen gebruikt worden tijdens een sfeervolle lampionnenoptocht”, aldus centrummanager Wijdenes.

De winkels in hartje Boxtel zijn op 15 december van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Doornmalen electro Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie