RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:02:48    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 25 september 2011 14:32 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2011 13:04 uur

Grote drukte op Boxtel Oost Dag

Grote drukte op Boxtel Oost Dag

Op de foto: De demonstratie van gymnastiekclub Tabitta lokt zondagmiddag honderden toeschouwers in Boxtel-Oost (Foto: Marc Cleutjens).

De Boxtel Oost Dag is nu al geslaagd. Tussen winkelcentrum Oosterhof en gemeenschapshuis De Rots struinen zondagmiddag vele honderden wijkbewoners en andere belangstellenden langs kraampjes. Er zijn ook tal van demonstraties, de meeste winkels in Oosterhof zijn open.

De eerste Boxtel Oost Dag is een initiatief van het Wijkorgaan, dat meer leven in de brouwerij wil in Boxtel-Oost. In samenwerking met tal van partners en vrijwilligers is een veelzijdig wijkfeest georganiseerd, waaraan heel veel plaatselijke verenigingen en instellingen deelnemen.

De winkeliers hebben Oosterhof omgetoverd in een bruisend winkelcentrum waar van alles te beleven is, zoals gratis nagels lakken bij drogisterij O'chelle, schminken en springen op een luchtkussen. De ondernemers trakteren op gratis hapjes en drankjes en verrassen met leuke aanbiedingen.

Tussen Oosterhof en De Rots is een braderie ingericht met vele tientallen kraampjes. De politie vraagt aandacht voor de politievrijwilliger, de brandweer verzorgt demonstraties voor kinderen, die met de brandspuit een bal van een pilon moeten 'schieten'. Bij De Werf worden allerlei creatieve producten verkocht. Rondom De Rots is een informatiemarkt ingericht.

Muziek en dans, onder meer van Demmo Streetdance, en gymnastiekshows van Tabitta maken de Boxtel Oost Dag compleet. Bezoekers kunnen gebruik maken van een leuke vorm van openbaar vervoer: de huifkar of The Red Lady. Dat is een heuse Engelse dubbeldekker.

De Boxtel Oost Dag duurt tot circa 16.00 uur.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Gemeente Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo