02:23:11    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 25 september 2011 14:32 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2011 13:04 uur

Grote drukte op Boxtel Oost Dag

Grote drukte op Boxtel Oost Dag

Op de foto: De demonstratie van gymnastiekclub Tabitta lokt zondagmiddag honderden toeschouwers in Boxtel-Oost (Foto: Marc Cleutjens).

De Boxtel Oost Dag is nu al geslaagd. Tussen winkelcentrum Oosterhof en gemeenschapshuis De Rots struinen zondagmiddag vele honderden wijkbewoners en andere belangstellenden langs kraampjes. Er zijn ook tal van demonstraties, de meeste winkels in Oosterhof zijn open.

De eerste Boxtel Oost Dag is een initiatief van het Wijkorgaan, dat meer leven in de brouwerij wil in Boxtel-Oost. In samenwerking met tal van partners en vrijwilligers is een veelzijdig wijkfeest georganiseerd, waaraan heel veel plaatselijke verenigingen en instellingen deelnemen.

De winkeliers hebben Oosterhof omgetoverd in een bruisend winkelcentrum waar van alles te beleven is, zoals gratis nagels lakken bij drogisterij O'chelle, schminken en springen op een luchtkussen. De ondernemers trakteren op gratis hapjes en drankjes en verrassen met leuke aanbiedingen.

Tussen Oosterhof en De Rots is een braderie ingericht met vele tientallen kraampjes. De politie vraagt aandacht voor de politievrijwilliger, de brandweer verzorgt demonstraties voor kinderen, die met de brandspuit een bal van een pilon moeten 'schieten'. Bij De Werf worden allerlei creatieve producten verkocht. Rondom De Rots is een informatiemarkt ingericht.

Muziek en dans, onder meer van Demmo Streetdance, en gymnastiekshows van Tabitta maken de Boxtel Oost Dag compleet. Bezoekers kunnen gebruik maken van een leuke vorm van openbaar vervoer: de huifkar of The Red Lady. Dat is een heuse Engelse dubbeldekker.

De Boxtel Oost Dag duurt tot circa 16.00 uur.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies Gemeente Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij