RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:15:32    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 07 juni 2014 16:07 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 09:18 uur

Grote controle langs A2 Liempde

Grote controle langs A2 Liempde

Parkeerplaats Ooiendonk langs de rijksweg A2 bij Liempde vormde vrijdagavond vanaf ongeveer half tien tot zaterdagochtend 04.00 uur het decor voor een grootschalige verkeerscontrole. De politie werkte hierbij samen met de Belastingdienst, Koninklijke Marechaussee en de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW).

Verschillende automobilisten werden aanvankelijk van de weg geplukt, maar later ging de snelweg in z'n geheel dicht en werd iedereen aan een inspectie onderworpen. Behalve een gerichte controle op alcohol- en drugsgebruik tijdens het rijden werd volgens de politie gelet op allerlei zaken die gevaar opleveren in het verkeer, waaronder verboden wapenbezit. Ongeveer tachtig mensen werkten aan de actie mee; de vrijwillige politie zette vijfentwintig medewerkers in.

Honderden automobilisten moesten de controle ondergaan. Ruim dertig bekeuringen werden uitgeschreven voor diverse overtredingen zoals het rijden op kale banden, niet voeren van adequate verlichting, verlopen APK of het rijden zonder verzekering, Bij een bestuurder troffen de controleurs een mes in de wagen aan, dat in beslag genomen werd, terwijl een 54-jarige man uit ’s-Hertogenbosch zijn rijbewijs moest inleveren omdat hij veel te hard reed.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Huidtherapie Olieenzo Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij