RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:25:05    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 04 augustus 2013 11:51 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 22:14 uur

Grootse plannen De Pagaai

Grootse plannen De Pagaai

Elk jaar wordt voor mensen met een beperking die in De Munsel wonen een kanomiddag georganiseerd vereniging De Pagaai. In 2013 is dat niet anders, maar de Boxtelse kanovereniging heeft meer plannen. Vanaf het nieuwe seizoen wil de vereniging een permanente catamaran hebben zodat rolstoelers elke zaterdag en zondag kunnen genieten van een vaartocht over de Dommel.

Om dit initiatief te kunnen uitvoeren moeten twee nieuwe Canadese kano’s worden aangeschaft. Deze worden voorzien van een stalen frame en vlonders en bieden daarna plaats aan twee rolstoelen en vier begeleiders. De Pagaai heeft een beroep gedaan op het coöperatief dividend van Rabobank Dommel & Aa. Via de website van de bank kan gestemd worden.

Om zelf geld te vergaren, is de kanovereniging gestart met een inzamelingsactie. Op woensdagmiddag, zaterdag en zondag kan men gebruikte inkt- en tonercartridges alsmede oude mobiele telefoons inleveren. Ook zijn inzamelboxen beschikbaar die belangstellende bedrijven kunnen plaatsen in hun pand. Meer informatie: info@depagaai.nl.

Zondag 1 september van 12.00 tot 17.00 uur maken de bewoners van woongroep De Munsel hun jaarlijkse vaartocht over de Dommel. De kanovereniging is nog op zoek naar vrijwilligers om hen te begeleiden. Aanmelden kan bij Els Russon via e-mailadres: els.russon@swzzorg.nl of bij Eddy van Hummel: vanhummel@home.nl. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geld en Makelaardij Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel