21:39:08    vrijdag, 24 mei 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 31 januari 2013 20:35 uur, laatst gewijzigd op 31 januari 2013 20:39 uur

Groen licht verbouwing station

Groen licht verbouwing station

Op de foto: Beeld van de voorzijde van het NS-station in Boxtel, gezien vanaf horecagelegenheid Auberge Van Boxtel. De pui bij de hal wordt enkele meters teruggeplaatst. Ook het plein voor het gebouw krijgt een opknapbeurt. (Archieffoto: Peter de Koning).

De gemeente Boxtel heeft een omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van het NS-stationsgebouw in Boxtel en het herinrichten van de perrons en een deel van het Stationsplein.

Het NS-station in Boxtel wacht een fikse verbouwing. De voorzijde ondergaat een metamorfose doordat de pui bij de hal/wachtruimte enkele meters wordt teruggeplaatst, terwijl het gedeelte dat daardoor vrijkomt onder meer plaats gaat bieden aan kaartautomaten. De wachtruimte wordt uitgebreid met enkele zitelementen van verschillende hoogten. Tussen de hal en de kiosk komt een grote transparante wand waardoor er meer toezicht is.

Daarnaast komt er speciaal folie op de glazen wanden van de traverse en worden de perrons uitgerust met bloembakken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Beleef Boxtel SNS Bank Geld en Makelaardij Proef Culinair Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro