09:11:20    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 26 januari 2012 22:23 uur, laatst gewijzigd op 28 januari 2012 19:34 uur

Gratis led's op energiebeurs Boxtel

Gratis led\'s op energiebeurs Boxtel

Op de foto: Goed voorbeeld van duurzame energiewinning: zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis in Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).

Bezoekers van de energiebeurs Boxtel Energie Neutraal maken zondag 29 januari kans op een gratis led-lamp. Wie een gloeilamp meeneemt, kan die - zolang de voorraad strekt - inruilen voor een energiebesparende led-lamp. In totaal worden honderd led-lampen uitgedeeld.

Met het verstrekken van gratis led-lampen hebben de initiatiefnemers Peter Manniën van Combinatie95 en Hans Maassen van de PvdA/GroenLinks een leuk lokkertje om publiek naar de energiebeurs te trekken. De led-lamp kan volgens het tweetal symbool staan voor de omslag die de inwoners van Boxtel de komende jaren moeten maken. De gemeente wil immers uiterlijk in 2040 energieneutraal zijn en dat kan alleen als iedereen meedoet.

De energiebeurs wordt gehouden bij Helicon Opleidingen aan de Schouwrooij en duurt van 13.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Lees alles over de Boxtelse energiebeurs in Brabants Centrum van donderdag 26 januari.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Proef Culinair Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding