RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:49:22    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 27 juni 2012 14:22 uur

Goud voor viertal Essche gilde

Goud voor viertal Essche gilde

Op de foto: Jack van Bragt, Silvia Verhoeven (staand), Adrie Verhoeven en Jeroen van de Ven veroverden zondag het Nederlands kampioenschap noemen op het onderdeel ’viertal schieten’.

Het Sint-Willebrordusgilde uit Esch nam zondag deel aan het Nederlands kampioenschap Wipvogelschieten Opgelegd in Udenhout. Jeroen van de Ven, Jack van Bragt, Silvia en Adrie Verhoeven behaalden op het onderdeel viertal schieten de eerste plaats en werden Nederlands kampioen.

42 viertallen namen deel aan het onderdeel. Acht van deze groepen behaalden de maximale score van 12 punten. In de volgende kampronde noteerden de Essche geweerschutters als enige groep de maximale score van 4 punten. Op het onderdeel ’korps’ veroverde de club de vijfde plaats.

Ook Adrie Verhoeven mag zichzelf Nederlands kampioen noemen. Hij werd eerste op het onderdeel ’personeel schieten’. Ook behaalde hij de vijfde plaats op het onderdeel ’vrije hand’.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair SNS Bank Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geerts advies Beleef Boxtel Huidtherapie