05:41:45    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 14 mei 2011 00:42 uur, laatst gewijzigd op 14 mei 2011 18:07 uur

'Goei Bloes' door Kromploegers

\'Goei Bloes\' door Kromploegers

Op de foto: Arrangeur Bart van den Heuvel (links) in actie als solotrombonist tijdens 'Goei Bloes'. (Foto: Henk van Weert).

De Liempdse hofkapel De Kromploegers greep vanavond het 44-jarige jubileum van de plaatselijke prinsenvereniging aan voor een spetterende muziekshow. In de feesttent op D'n Tip klonken ruim twintig hits uit films van de Blues Brothers.

De hofmuzikanten betraden het grote podium na een voorprogramma met troubadour Jan van der Heijden en de formatie Wè Ploegadoers. Trombonist Bart van den Heuvel maakte nieuwe arrangementen in de originele toonzetting. De vocale inbreng werd verzorgd door gastartiesten als Gerlof Trommelen en Fons van Heesch uit Boxtel. Onder leiding van Johan van den Heuvel en ondersteund door een uitgekiende lichtshow, voltrok zich een muziekspektakel waarover in Liempde nog lang zal worden nagepraat.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Olieenzo