RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:58:54    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 mei 2012 08:47 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2012 09:31 uur

Gitaarmuziek vult De Rots

Gitaarmuziek vult De Rots

Op de foto: Jeroen Pennings (rechtsvoor), directeur van de Modern Classic Guitar School, biedt ook gitaarlessen op basisscholen aan. De voormalige groep 8 van basisschool De Hobbendonken maakte in 2010 kennis met het snaarinstrument. (Archieffoto: Albert Stolwijk)

De Modern Classic Guitar School, opgericht door Boxtelaar Jeroen Pennings, bestaat bijna vijf jaar. Zondag 6 mei organiseert Pennings samen met docent Rogier van Iterson een gitaarmiddag om alle 65 leerlingen podiumervaring op te laten doen. Iedereen is welkom.

,,Het gevoel van optreden is echt onbeschrijflijk en hoort bij muziek maken, dus we wilden iedereen hier kennis mee laten maken”, aldus Pennings en Van Iterson. Er worden die dag oude en moderne nummers gespeeld, zoals ’The sound of silence’ van Simon & Garfunkel en ’Skinny love’ van Birdy.

De Tilburgse bluesband Antones treedt zondagmiddag op en aan het eind van de dag wordt onder de aanwezige leerlingen van de gitaarschool een elektrische gitaar verloot. Entree voor leerlingen en familie is gratis. Overige bezoekers betalen 1,50 euro per persoon. In De Rots staan diverse stands waar bezoekers terecht kunnen met vragen over de aanschaf van een nieuwe gitaar en muzieklessen bij de Modern Classic Guitar School.

Kijk voor meer informatie op www.modernclassic.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Olieenzo SNS Bank Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg