RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:22:58    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 06 oktober 2012 08:56 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2012 08:58 uur

Gillen en zingen tijdens boekenbal

Gillen en zingen tijdens boekenbal

Op de foto: Met een flashmob werd het boekenbal afgesloten. Alle deelnemers dansten op het nummer 'Hallo Wereld' van Kinderen voor Kinderen. (Foto: Gerard Schalkx).

Luid gegil was er vrijdagavond te horen vanuit de Sint-Petrusschool. Het spookhuis tijdens het boekenbal voor kinderen bleek een groot succes. Welgeteld 203 leerlingen van de Boxtelse basisscholen bezochten het festijn. Naast griezelen in het spookhuis, werd er geknutseld, gezongen én gedanst.

Twee uur lang waren in de Sint-Petrusschool en bibliotheek De Meierij allerlei activiteiten rond het thema 'Hallo Wereld'. Brieven sturen, een wereldpuzzel maken, een eigen eiland knutselen; de kinderen wisten zich prima te vermaken. De karaoke in de gymzaal van de school bleek een doorslaand succes. Leerlingen van de Prinses Amaliaschool spanden de kroon met hun vertolking van 'Heb je even voor mij' van Frans Bauer.

Om 21.00 uur werden alle deelnemers verwacht in de bibliotheek waar een echte flashmob werd gehouden. Op het nummer 'Hallo Wereld' van Kinderen voor Kinderen werd een ingestudeerd dansje opgevoerd waarmee het boekenbal werd afgesloten. ,,Ik hoop dat er volgend jaar weer een boekenbal is en dat er dan weer een spookhuis komt. Want dat was echt heel erg gaf", oordeelden leerlingen van de Vorsenpoel.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie