RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:47:44    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 mei 2012 11:25 uur, laatst gewijzigd op 22 mei 2012 11:30 uur

Gildenbondsharmonie speelt in 'mooiste concertzaal'

Gildenbondsharmonie speelt in \'mooiste concertzaal\'

Op de foto: Dirigent Sander Teepen van de Gildenbonds in een hoboconcert met Anneloes Hobé en The Fancy Fiddlers. (Foto: Bert Pijpers).

De leden van de Gildenbondsharmonie kijken terug op een bijzondere belevenis. Het concert dat het blaasorkest zondag mocht vertolken in de Beurs van Berlage te Amsterdam heeft een grote indruk achtergelaten. ,,Dit uitstapje is een hoogtepunt in onze historie”, meldt woordvoerder Bert Pijpers.

De deelname aan de concertcyclus Blazen in de Beurs mondde uit in een gezellig dagje uit. Toen om tien uur de deuren van de Beurs van Berlage opengingen voor de Boxtelse muzikanten werd eerst vol bewondering kennisgemaakt met de zaal die normaal het onderkomen is van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

,,Versierd met prachtige ornamenten en voorzien van een imposant podium in het licht van rijk versierde lampen werd al snel vastgesteld dat dit misschien wel de mooiste zaal was waar onze harmonie ooit gespeeld had. En ook dat het wel zou gaan klinken”, blikt Pijpers terug. En die verwachting kwam uit. Hoe? Lees donderdag het verslag in de papieren editie van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Gemeente Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie