RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:47:34    woensdag, 14 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 03 mei 2011 10:13 uur, laatst gewijzigd op 05 mei 2011 10:09 uur

Gildenbonds zoekt Voice of Boxtel

Gildenbonds zoekt Voice of Boxtel

Op de foto: Meezingen met Rafaella? Doen dan mee met The Voice of Boxtel.

Bonds goes Pop. Dat is het motto van het promconcert dat de Gildenbondsharmonie zaterdag 26 november gaat houden in sporthal De Dommel. Het Boxtelse muziekkorps heeft Idols-winnares Rafaella gestrikt voor een gastoptreden en zoekt plaatselijk talent dat bij een auditie op 11 juni een podiumplaats naast Rafaella kan winnen.

Sporthal De Dommel wordt volgens Bert Pijpers van de Gildenbondsharmonie omgetoverd in een concertzaal waar het muziekgezelschap een populair muziekprogramma zal verzorgen. Naast de muzikanten van de Gildenbonds nemen ook popkoor JukeBox en de kinderen van de Angelaschool deel aan het concert. De schooljeugd nam onlangs deel aan het project Windkracht 6 en hield een drukbezochte uitvoering in de Tijberzaal.

Rafaella is de belangrijkste soliste tijdens Bonds goes Pop. De zangeres won in 2006 Idols en gooide ook hoge ogen in de eerste editie van The Voice of Holland. Rafaella zal begeleid door de Gildenbondsharmonie haar grootste successen ten gehore brengen, waaronder de hit ‘Right here, right now’.

,,Zoals altijd zal er ook plaats worden ingeruimd voor lokaal Boxtels zangtalent”, vertelt Pijpers. ,,Iedereen die in Boxtel woont, werkt of op school zit kan zich aanmelden voor de openbare auditie op zaterdag 11 juni.” De promcommissie van de Gildenbonds heeft voor deze talentenjacht een e-mailadres en een hyves-pagina geopend. MP3-demo’s of links naar geluids- en beeldbestanden op bijvoorbeeld YouTube kunnen tot 31 mei gemaild worden naar thevoiceofboxtel@gmail.com.

Meer informatie over Bonds goes Pop is te vinden op www.thevoiceofboxtel.hyves.nl. Uit alle inzendingen zal de commissie een eerste selectie maken die uitgenodigd worden voor de openbare auditie. Pijpers: ,,Tijdens die auditie zal een professionele jury met onder meer medewerkers van een platenmaatschappij de zangers en zangeressen beoordelen. Maar ook het publiek kan die avond zijn stem laten horen.”

De winnaar of winnares van The Voice of Boxtel verdient als solist een plaats op het grote podium van Bonds goes Pop en zal een duet zingen met Rafaella.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro 040Fit Tiga Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Olieenzo Beleef Boxtel Kindertuin Koppelmans Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij