14:10:37    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 16 mei 2012 15:47 uur, laatst gewijzigd op 16 mei 2012 15:59 uur

Gildenbonds naar Amsterdam

Gildenbonds naar Amsterdam

Op de foto: Mayu Koyone repeteerde deze week met de Gildenbondsharmonie in de Tijberzaal.

De Gildenbondsharmonie gaat 'Blazen in de Beurs'. Het blaasorkest neemt deel aan een muzikale cyclus in de Beurs van Berlage.

De Gildenbondsharmonie gaat twee jonge violistes begeleiden tijdens de uitvoering van werken van Dvorak en Saint-Saëns. De Boxtelse solisten Jannemieke van Hemert, Anneloes Hobé en Sander Teepen zullen op hun beurt begeleid worden door de Fancy Fiddlers, de strijkersklas van Coosje Wijzenbeek.

Uiteraard spelen beide orkesten ook eigen werk. Afgelopen weekeinde werd zowel in Amsterdam als Boxtel druk gerepeteerd voor het concert dat de Fancy Fiddlers en de Gildenbondsharmonie zullen verzorgen in de Amsterdamse cultuurtempel.

De muzikanten waren onder de indruk van de techniek en de muzikaliteit die Elise Besemer (17) en Mayu Koyone (14) op hun instrumenten tentoonspreidden tijdens de repetitie in de Tijberzaal van het Baanderherencollege.

Het concert in Amsterdam begint om 14.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.beursvanberlage.nl en info@gildenbonds.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Elan Bikes support EmielTechniek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geld en Makelaardij Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel