RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:47:00    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 29 augustus 2014 14:57 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2014 16:05 uur

Gildenbonds houdt Kasteelconcert

Gildenbonds houdt Kasteelconcert

De Gildenbondsharmonie neemt zondag 7 september tijdens het jaarlijkse Kasteelconcert afscheid van Sander Teepen. De dirigent was bijna tien jaar werkzaam bij het Boxtelse orkest. Hij wordt voorlopig waargenomen door Paul van Gils.

Tijdens de Kasteelconcert dirigeren Teepen en Van Gils beide een deel van het muziekprogramma dirigeren. Het gaat om werken van onder meer Franz von Suppé, Serge Lancen en Philip Sparke. Onder leiding van Mari van Gils zal de Big Band een reeks herkenbare hits vertolken, daarbij muzikaal ondersteund door een aantal zangeressen. De aspirant-muzikanten van de Gildenbondsharmonie treden op onder leiding van Anneloes Hobé, het leerlingenorkest verzorgt met dirigent Britt van den Dungen een openingsoptreden.

Het Kasteelconcert wordt aangegrepen om een nieuw sponsor- en donateursbestand op te bouwen. ,,Jammer genoeg lijkt het erop dat ook de muziekverenigingen in Boxtel getroffen gaan worden door nog verdere bezuinigingen op de gemeentesubsidie. We zullen dus steeds actiever moeten worden om onze Gildenbondsharmonie op andere manieren financieel gezond te houden.”

Het Kasteelconcert begint zondag 7 september om 14.00 uur. Bij slecht weer wijken de muzikanten uit naar de Tijberzaal van het Baanderherencollege. (Foto: Marc Cleutjens)

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies SNS Bank Proef Culinair